Op nauwkeurige wijze wordt een leerling opgeleid tot een betrouwbaar en assertief bestuurder, die vlot en veilig door het verkeer kan manoeuvreren.Elke leerling is anders, dus ook elke leerling krijgt van ons op zijn of haar niveau les van een vaste instructeur. De instructeur probeert je zo goed mogelijk voor te bereiden op je examen.
Ook tijdens de rijles worden vragen gesteld over de theorie die op dat moment van toepassing zijn. Als een leerling vragen heeft kan hij die altijd stellen aan de instructeur. Een rijles duurt bij ons altijd 60 minuten en begint altijd op het hele uur. In een rijles proberen wij zo veel mogelijk routes te rijden of delen van routes die je op het examen ook rijdt, zodat je ook een beetje weet wat je kan verwachten op een examen. Aan het eind van de rijopleiding heeft de leerling voldoende kennis en vaardigheden om op een bekwame manier aan het verkeer deel te nemen.

Rijtraining

Voor automobilisten met rijbewijs, maar weinig of geen ervaring geven we rij-trainingen zodat zij weer veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Faalangst

Tijdens een aangepaste manier van instructie wordt een faal angstige leerling meer zelfvertrouwen bijgebracht.

Het nieuwe rijden

Door het nieuwe rijden toe te passen bespaart u niet alleen veel brandstof maar rijdt u ook milieuvriendelijk.

Bijscholing

Problemen met parkeren? Of het nu langs de kant van de weg is of in een parkeergarage, door een juiste uitleg en oefening parkeert u weer op iedere gewenste plek.

Lang geen auto gereden

Door enkele rijlessen te nemen wordt u weer bekend gemaakt met het huidige verkeer. Ook theoretisch kunt u weer bijgeschoold worden.

Rijproef

Wordt om wat voor reden een rijproef van u verlangd? Neem een paar rijlessen zodat u daar voorbereid aan kunt voldoen.